Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
tag dari si comel
                                             السلام علبكم


Hai semua.harini qila akan jawab soalan-soalan yang ditanya oleh si comel.ta qbb tag qila.first time di tag oleh dia.so,im very exited nak jawab soalan si comel ni.tanpa membuang masa,qila terus jawab jela soalan dari dia ok?macam biasa.bagi sesiapa yang dah tau kalau nak kita di tag,kita nak jawab soalan ni kena paste rule dia.so,this is the rule:
                            



first thing yang qila akan jawab adalah 11 perkara tentang qila.macam sesi pengenalan diri dah pula.hahaha..
nama:nur aqilah najwa bt samlan
stay:rawang,selangor,darul ehsan
hobi:berblogging,main badminton,melukis but tk suka mewarna.keh3
cita-cita:pensyarah or saintis or arkitek .bukan dokter!
bil.adik beradik: 6 termasuk qila.im the eldest.
perwatakan:manja,ngada-ngada,nakal,cerewet,kuat cemburu.kah3
makanan kgemaran:nasi goreng,nasi paprik
minuman kegemaran:milo ais ,fresh orange.
sekolah:sekolah agama menengah rawang
tarikh lahir:2 sept 1997
tempat lahir:hospital kuala lumpur.

second thing qila qila nak paste soalan and qila akan jawab soalan si comel 
soalan:-pendapat anda tentang blog saya?-masih single kah atau dah berpunya?
-siapa role model anda?
-haiwan paling digemari?
-negeri asal anda?
-ciri utama lelaki/perempuan idaman?
-apakah kelemahan anda?
-sarapan kegemaran anda?
-artis luar negara paling digemari?
-kenapa suke blogging?
-jenama lappy anda?
jawapan qila:
1-blog si comel ok.tak serabut degn widget or whatever.qila suka.
2-hahaha....soalan cepumas betul lah!dah berpunya...kui3.
3-role model?erk...entahlah.takde kot.hehe
4-qila suka ikan.tak kisah lah ikan apa pun.janji ikan.
5-negeri asal?qila berasal dari selangor
6-ciri idaman lelaki?hehe...hormat parent qila,jujur dlm hubungan,ikhlas dengn qila.tapi,jgn lupa,ketinggian juga diambil kira tau!qila nak dia lg tinggi dari qila.kahkahkahkahkah..
7-kelemahan:qila tak boleh tengok orang yang qila sayang menangis atau sedih,qila tak boleh dipegang bahu or peha and sebagainya sebab qila ni penggeli.kantoi---.itu je kot.
8-biskut and air teh!!nyam3***
9-artis luar negara:greyson chance,cody simpson,bruno mars,taylor swift,angelina jolie,tom cruise dan saoirse ronan.
10-sebab qila dpt puaskan hati qila type benda yg qila tak puas hati ke apa.
11-jenama lappy:HP

11 soalan dari qila:
-nama orang tersayang and bagitau apa hubungan anda dengan dia
-tajuk lagu yang korang suka[tak kisah banyak mana]
-1 nama lelaki and nama perempuan yang korang suka and kalau boleh bagi maksud sekali
-keputusan paling gempak yang korang pernah dapat????
-pelakon perempuan and lelaki yang korang minat?
-matapelajaran yang korang paling suka?
-sebutkan nama ayah,ibu and adik beradik korang(full not panggilan ye.)
-radio yang korang paling layan?
-sekarang korang pakai baju warna apa and baju apa
-warna kegemaran korang and kenapa korang suka warna tu
-no telefon maxis or digi or celcom?
- komen lah pasal blog aku.jujur je.#saya tak kisah dunia mahu berkata apa!

soalan dah siap!jom kita tengok siapa yang di tag:
Picoz Shupalula ♥
_ilya
fieza
❤ n a n a ❤
Ainul Hayati
Yaya
jaja
Nadia
Myra
miszNurul
nurin

ok buybuy!hehe..                   ...  السلام علبكم






Friday, November 18, 2011 | 8:05 AM | 0 comments

OLD / NEW