Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
SEGMEN : AKU SUKA MENAIP
السلام علبكم




Hari ni qilah join segmen ni.dah lama dah tak join segmen-segmen or whatever.so,kalau siapa-siapa nak join segmen ni,amat dialu-alukan sangat.kalau korang nak join,korang boleh lah tekan gambar di atas.syarat-syarat penyertaan segmen ni sungguh lah simple dimana korang perlu:-

1.Follow and Like Nabila Medan blog(s).2.Buat entri dgn tajuk "Segmen : Aku Suka Menaip" | Letak banner dan link kan ke sini | korang suke menaip kan ? , taip la ape-ape yg korang nak taip.
3.Tag 3 Org rakan | Pastikan mereka tahu!.
4.Tinggalkan LINK ENTRI dibhgian komen.
5.Jenguk Penaja tetap blog ini : Penaja Nabila Medan
Ganjaran ?5blog(s) yg terpilih akan direview oleh nabila.#mungkin akan ditambah sekira nya penyertaan yg mengalakkan- pilih gune random.org

Tarikh Tutup : 17 Nov 2011
#kalau 5-10 orang je yg join,nabila akn review kesemua nyer!


so,kalau siapa-siapa nak join,silalah.tarikh tutupnya lambat lagi.chop!cuba tengok banner di atas ada tulis 
"aku suka menaip kerana aku seorang blogger".apa buktinya qila suka menaip kerana qila seorang blogger?
kalau qila bukan seorang blogger,tak kan lah qila nak post banyak-banyak and update sekali 10 post kan?(ceh,padahal tak pun!)tapi hobi qila adalah menge"post" kat blog.haha.oklah bye2.oh..sebelum terlupa,thanks 
to kak eiqa azra for the tag.qila tag 3 orang yang qila syg.hehe
adik jaja
kak lyssa
kak farah



..السلام علبكم

Sunday, November 13, 2011 | 2:43 AM | 11 comments

OLD / NEW