Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
tidak!kawan aku hasut aku!
aktiviti aku sekarang ni buka lap main facebook,main game.aku main game empires& alies.dulu kawan aku pernah HASUT aku supaya aku terbuka hati nak main game tu.aku kata
 tak kan punya hati aku terbuka nak main game tu.
tapi sekarang tengok lah apa yang dah jadi?tulah...dulu aku cakap besar lagi.sekarang padan muka aku!kalau nak tau,main game tu adalah perkara wajib setiap kali aku buka facebook.

hahahahaha...sorry lah aku tak terer main game macam kau!baru level 7.kau dah level 40 kan,kan,kan??first time buka game ni,terbelek sana,belek sini.apa benda lah game ni?sikit pun aku xtau nak main.sampai sekarang aku mana minat sangat main game ni.kalau aku main pun dalam 5-10 minit je.tapi wajiblah main setiap hari bagi aku.aku pun tak tau kenapa game ni menjadi perkara wajib aku main.kenapa game lain tak macam game ni?maybe aku tak play lagi game lain kot.sebab tu aku  kata game lain tak macam game ni kan?cuba kalau aku dah main,mesti semua game yang aku rasa best,aku akan main kan?!
Friday, August 26, 2011 | 9:34 PM | 0 comments

OLD / NEW