Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
suda2lah tuu.jangan add untuk top up kawan?!
serius aku rimas bila org yg aku xknl add aku dekat facebook.why?alasan?

alasan:sebab aku tak suka berkawan dengan org yang aku tak kenal diri dia.
apa tujuan org add aku sedangkan dorang xkenL aku?tak de fungsi lah beb?!


                                 tengok tu?dh berapa ramai org add aku?
sorry la bebe,aku tak boleh accept korang sebelum aku kenal korang.kalau korang nak marah,marah la.aku xkisah sbb korang xde hak nak marah ok?

dah tengok brapa orang yang aku xcomfirm?so...tak payah la add aku kalau tak kenal sama gua?!gua cakap elok2 sama lu.jangan add gua kalau lu xkenal?!
Friday, August 12, 2011 | 7:39 PM | 0 comments

OLD / NEW