Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
my first day at the village?!-.-
hari pertama.kebosanan+kebosanan=bosanlahh..bosan pula?bukan kau exited ke nak balik kampung?ye,mmg aku exited nak balik kampung.hahaha..sekarang ni aku dah pun kat kampung aku[kepala batas,pulau pinang]cousin aku tak da pun yang balik juga.:'( [sedihla aku..]aktiviti aku at kampung ialah:----

                                          #menyiapkan kerja sekolah
                                             -math(aku blur?xtau nak buat mcm mana)
                                             -penulisan(done!)
                                             -komsas(done!)
mesej budak tersayang??[secret----]24 jam mesej dia.maklumlah..cuti sekolah ken3??tapi sekarang ni dalam pukul 3-5 dia kerja.so,kesunyian tahap gilerr?!peneman tak ada.just internet[facebook-lame giler aku menghadap!naik bosan lak aku?!-,twitter:tak delah bosan sangat.setakat meluahkan perasaan tu okeylah kut.-,myspace:sumpa bosan?!tak ada yang menyeronokkan.dh lame aku xbukak tapi time bukak,perghhhh~!bosan giler?!-,formspring?aku dh tak larat nak menjawab soalan2 cepumas lah beb..i wanna rest for a while.-]

tadi pukul 1 petang,adik aku ajak aku main luar rumah.aku apa lagi?angkat tudung lah...aku pun temankan dia main kat luar.aku keluar2 tengook adik aku ,main pasir alah...biasa lah tu budak2.apa dia tau?aku tengok jeler.aku dah xde keje kan?xkan tengok je kot?asnappppp!apa itu snapp?aku tangkap gambar daaa..

van purple pujaan hatiku.kuang3!~van nilah yang bawak kami sefamily balik kg tau?luas+best!
mmg sesuai untuk kitaorang 6 beradik?

                        sapa punya nama yang aku tulis tu?besar2 kanlah mata anda ok?=.=


adik aku tengah buat apa nth...aku pun xtau

peacee!!
tempat apa ni?nilah tmpt yang aku and adik2 aku suka bermain?haha..

that all for today.p/s:doalan aku selamat balik esok?!aku sayang reader2 aku?!
Saturday, August 13, 2011 | 2:53 AM | 0 comments

OLD / NEW