Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
pejam celik,pejam celik....
pejam celik,pejam celik,raya nak dekat dah kan?korang dah beli baju raya ke?mesti dah punya...baju raya korang warna apa?baju kurung aku warna hijau.kuang3~!tahun ni warna-warni lah famili aku.adik-beradik aku warna -warni.aku and my mom sama warna,pattern.just size yang bezakan baju kami.hehe..
lagi berapa hari nak sambut raya ni?aku tak sabar sebab tahun ni aku akan sambut hari lahir aku masa raya.wahh!mesti gembira.dah lama tak sambut birthday aku time bukan puasa.so,of course excited gila kan?!

tahun ni aku balik melaka[jasin]nampaknya kaki aku tak henti-hentilah berjalan sebab time raya tahun ni ramai pakcik and makcik aku akan kawin.abislah aku bertambah-tambah gemukk!haish..baru ingat nak diet?![diet?hahaha...tak kemana lah diet kau kalau kau asyik pergi kenduri je menghadap makanan!]keh3..
Friday, August 19, 2011 | 7:04 AM | 0 comments

OLD / NEW