Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
smile at you..
baru tadi saya post about "mereng"!sekarang post apa pula ni?kenapa tajuk post ni "smile at you"?sapa tau?sapa tau...sila bagi jawapan..eh?tak ada siapa yang tau ke?hehehe...tajuk p[ost ni berkaitan dengan perasaan saya la.entah mengapa saya tiba-tiba bertukar perasaan.oleh kerana saya terlalu baik..saya bagitau lah...saya baru main PAINT SAI TOOL.hahaha..entah apa-apa entah kan?itu pun nak bagitau ke?hehehe..sebelum ni mmg dah upload benda ni tapi,tak main-main pun.lastly saya rasa hari ni nak try main-main benda alah ni!try punya try,dapat juga akhirnya!kepada sesiapa yang nak upload,tekan link ni..->http://www.ziddu.com/download/12674606/PaintToolSAIPack.zip.htmlek,eh!belum abis lagi!nampak x,wajah blog saya suda tukar?background + header sudah bertukar.

hasilnya::::::::cantik x??
Saturday, July 16, 2011 | 7:33 AM | 0 comments

OLD / NEW