Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
fakta 1#:perbezaan lelaki dan perempuan..
assalamualaikum..first time buat post mengenai fakta.so,kalau korang nak baca fakta ni,amat dialu-alukan sangat ok?korang dah baca tajuknya kan?mustahil korang tak dapat agak apa yang aku nak postkan ni?!let's check apa yang bezanya antara awak dengan bf/gf/kakak/abang/adik/mak/ayah korang!
sweet tak gambar ni?sweet kan3??hehehe



1. Rata-rata perempuan tidur lebih lama 1 jam saat malam dari pada laki-laki.
betul tak?korang boleh menilai dengan sendiri ok?patutlah selalu pakwe-pakwe korang tidur lewat kan?korang selalu tidur awal.rupa-rupanya memang ini fakta menarik yang pertama..kih3...

2. Bayi perempuan cenderung lebih cepat berjalan dan bercakap, bayi laki-laki 2 bulan lebih lambat.
korang nak bukti?tak percaya?try lah tengok sendiri!kih3....


3. Lebih banyak kehamilan dan kelahiran dengan komplikasi (gangguan) saat mengandung bayi laki-laki ketimbang bayi perempuan.
ha!!yang ini aku tak dapat nak pastikan lah sebab aku tak pernah hamil.so,aku xtau.kalau korang nak tau,try lah tanya at mak korang.jangan tanya at ayah korang pulak!kang..pengsan juga ayah korang tu dek kerana soalan cpumas korang tu!

4. Rata-rata berat otak laki-laki lebih berat 1,4 kg daripada berat otak perempuan.
ek eh?betul ke ni?mungkin ini salah satu punca lelaki kurang pandai kot daripada perempuan.kah3....


5. Perempuan kurang mampu menahan dingin disebabkan permukaan kulit yang lebih besar, sehingga lebih suka pada suhu ruang yang lebih hangat.kalau korang nak tau kenapa,try search
pada bahagian sains.sorry saya baru sahaja belajar bahagian ketebalan kulit.tidak lebih dari itu.


6. Perempuan mempunyai 75 % lebih banyak kelenjar keringat/peluh ( yang menghasilkan bau badan ) daripada laki-laki.
bagi pembaca kaum adam,sila tutup mulut.jangan tergelak2.saya tau ini adalah fakta yang sangat menarik bagi anda.tidak dapat dinafikan.



7. Perempuan rata-rata 153 minit berada di toilet, laki-laki 113 minit.
korang nak tau ni situasi bila?ni situasi apabila di sekolah.tak kira sekolah menengah or sekolah rendah,perempuan kerap ke toilet.bukan apa..dorang ke toilet untuk membaiki penampilan dorang je.hehehe....



8. Penelitian di Amerika, perempuan menggunakan waktu hampir 2 kali lebih banyak untuk berbelanja dibanding laki-laki.
ha...ini fakta yang agak menarik bagi korang tapi bukan bagi aku.tidak dinafikan perempuan suka bershopping berjam-jam lamanya.aku juga perempuan tapi..aku tak berminat pula untuk ber shopping-shoping ni!harap maklum..kalau aku anak orang kaya mungkin aku akan pergi.kenyataannya,aku bukan anak org kaya.sederhana je..sekadar nak pergi shop just nak cuci mata,baik xpayah!menyakitkan hati je tengok barang yang kita nak terlepas ke tangan orang lain.kuang3!~


dah tau dah apa bezanya?hehehe..sekian..itu sahaja daripada saya..assalamualaikum.
Sunday, July 17, 2011 | 5:10 AM | 0 comments

OLD / NEW