Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
i hope for somethings...

why is my post tittle was"i hope for somethings?!"no speaking2 ok,dear?!baru2 ni aku dapat tau pasal kawan aku dekat fb.aku tegur dye.punye lah rindu aku kat dye!time aku tegor dye...dye boleh cakap ni sape?arghhh!sebelum aku tegur dye,aku berharap gila yang dia kenal and ingat lagi dekat aku.then,time aku tegur dye,dye tanya macam tu?tuhan sajalah yang tau betapa kecutnya hati aku ni!hehehehehe...macamlah aku ni sayur.ada perkataan kecut pula!haish....sedih juga bila dia cakap cmtu tapi,aku boleh buat ape je da dia lupakan aku..terpaksa lah aku bersusah-payah ingatkan dya lagi sapa aku ni sebenarnya.
yang tu baru cerita pertama....

cerita kedua:kedua kalinya aku menegur kawan lama aku.boleh dia ulang perkataan yang sama macam perkataan di atas tu?ni siapa?oh my god!mungkinkah aku terlalu berharap?
                                       berharap orang mengingati aku?
                                       berharap agar kawan mengenali aku?
                         TiDaKKKKKKKKKKKKKKK!!!aku mau berhentiiii!
                                   stop from hoping somethingssss!
Sunday, July 10, 2011 | 12:59 AM | 0 comments

OLD / NEW