Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
~!najwa latif~!
hai bloggger!first time cerita pasal benda2 macam ni.sapa yang xkenal gambar diatas sila angkat tangan??alamak!maaf..anda tidak digalakkan untuk mengangkat tangan kerana jika anda agkat tangan juga,saya bukan boleh nampak.hehe...ok..tanpa membuang masa,izinkan qila untuk membebel sekejab!ini cerita tentang NAJWA latif!bukan nur aqilah najwa ya?hehe..semua orang yang kenal dia mesti tau yang dia masih baru lagi dalam industri nyanyian kan?so,apa salahnya kita yang suara xsedap ni memberi sokongan kepada dia sekurang-kurangnya dia mengasah bakat dia dan dia tahu kebolehan dia di mana.bukan itu sahaja..disamping menyanyi,najwa latif juga boleh membantu keluarga dia seperti mencari wang.mungkin ayah serta familynya gembira apabila dia bekerja.consider ni kerja lah buat dia.apatah lagi ibunya yang melahirkan nya.mesti sejuk perut maknya kan?
tadi,qila buka you tube.sambil2 mencari lagu..tiba2 namanya terpampar di screen lap qila.dengan serta merta qila membuka video nya.she has a good voice!kalau x percaya try lah dengar solo terbaru dia.

this song was wrote by her sister and was sang by herself(najwa latif)dia mempunyai suara yang agak sedap didengar..masa qila melihat videonya..mata qila tiba2 kebawah dan tangan qila dengan sengaja scrol ke bawah.terkezut qila bila lihat komen yang agak menyakitkan hati.ini bukan bermaksud qila nak back up mana2 pihak.tapi ini kenyataan.qila cuma menegakkan kebenarah(cewwawh!!)nak tau apa komen orang2 yang agak mencemburui kejayaan si gadis yang bernama najwa latif ni??
ye....nilah dia komennya..

suara mmg sedap... bwk2 ngaji Qur'an msti lagi sedap nie..

lgu2 melayu skrg byk lgu xabes2 cinta dgn manusia cubalah bawak lagu cinta dgn tuhan pulak..imej dah ade..bertudung molek lgi :)

qila xsalah korang2 nak komen macam ni tapi,apa salahnya korang nak cakap pasal tuhan?come on la beb!!itu antara dia dgn tuhan.sorang tegur cukuplah.kenapa?salahkah dia nak bangunkan industri kita yang mungkin suatu hari nanti tiada lagi penyanyi hebat seperti dia.korang nak cakap suara wanita tu aurat?ok..qila akan perbetulkan.actually,suara wanita aurat bila buat suara ngada2 dengan lelaki/lebih dekenali sebagai kaum hawa.dekat lagu dia,qila xnampak pon suara yang boleh membuat kaum2 hawa ni steam or wateva.maaf kalau qila berkasar.tiada niat sebenarnya untuk bercakap seperti ini.

THINK IT,PLEASE!!!kalau suara aurat,lagu nasyid pun xadalah beb!please jangan perbesarkan perkara yang kecil ni.sekurang-kurangnya dia dapat membanggankan family dia.of course ayah najwa latif bangga punya anak macam dia.ayah dia hantar dia ke tempat2 untuk belajar main piano and macam2 and tengok2,ini hasilnya.bapa siapa yang xbangga beb!

oklah.sampai sini sahaja entry qila.i hope korang boleh menyokong industri kita ni.bukan cakap yang bukan2 ok?najwa still baru lagi..oklah.nite everyone.hope korang dapat terima sedikit teguran qila..harap maaf sebab qila ambil masa korang.harap korang maafkan.k,bye....
GooD NiTe, my ReAdErS......
Sunday, June 26, 2011 | 6:04 AM | 0 comments

OLD / NEW