Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
kenangan terindah!
hye blogger!how are u today?haprap-harap semuanya sihat-sihat belaka ya?ha!dekat sini ada 2 berita yang qila nak kongsikan.1 berita gembira.lagi satu berita sedih.^.^nak mana dulu ni?ok lah...kita mulakan dengan berita yang sedih dulu la ya?agak-agaknya apa yang sedih?ala...try la mengagak....mesti betul punya!hehe...oklah.tanpa buang masa,qila cakap terus lah ok?sebenarnya qila sedih sebab cuti sekolah dah tamat.so,qila kene amik sambung belajar balik.bukan maksud qila belajar tu tak menyeronokkan tapi,penat.hari-hari balik pukul 5.penat!maybe,bagi korang-korang yang dah bekerja,ini perkara biasa tapi,bagi aku tak!sebab aku masih lagi budak kecik yang hanya tau nak duduk rumah nak main-main je.huhuhu(berangan nak jadi budak kecik pulak:P)hehehe...sekali-sekala berangan kan?apa salahnya kan?kadang-kadang,berangan ni buat kita happy jugak kan?so,berangan lah selalu ok?dah-dah!tak mau cerita pasal ni lagi!nak cerita pasal kegembiraan ni.kegembiraan buat qila and family and mungkin juga buat blogger-blogger yang ,e,bacanya.hehe...let's start my story!
today is my mom's birthday!
HAPPY BIRTHDAY,MAMA!(ouh,tidakk!manjanya saya?hehe)semoga mama happy selalu.jangan selalu marah-marah tau?nanti mama cepat tua.kakak xmau mama tua.biarlah mama maintain macam ni!hehehehehe...mama kan cantik?ok..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki serta dikurniakan kesihatan yang baik.kakak selalu mendoakan untuk mama dan family kita ok?
itu sahaja kot speech kakak buat mama.hehe..tadi qila and family celebrate birthday mama qila!kitaorang g PLANATERIUM NEGARA!(ala!dah g banyak kali!)tapi,mama saya tak penah g lagi!nak tau x harganya berapa?ala....murah sangat2...
budak kecik-free.dewasa-RM1.kalau nak tengok tayangan pulak...kanak2-rm2..dewasa-RM3.
murah sangat2 kan?hehe..puas la jugak main2 dalam tu!hehe..ni ngh penat berjalan.berhenti dulu .that's my mom and my siblings!ops!pak camera xdela.hehehe...ni timbang berat pulak!wow!memang berat giler la aku!hak3...(tula..lain kali perasan la gi diri tu,ringan ek?hehehe)ni permainan cari kata!hehehe..lembab gila nak cari senang tapi,masa nak cari tu,otak yengah melayang so,xdapat nak fokus la!^;^ni ape bende nth!dekat notis tu kata,bende ni gas pada planet marikh!heheyang ni tau x ape?ni rangka tubuh manusia la!tak kan tak tau?(alah!taula!buat-buat je tak tau!):P(alamak!muka aku tergunting laaa...!)lorh!sedih aku tengok muka aku!ish3...kesian..kesian..kesian....kesian dekat apa?kesian dekat muka aku la!sebab tak semua ada!ni kat dalam tempat yang kita nak tengok tayangan tu!masa ni tak ada orang.sebenarnya tak ramai sangat yang datang.budak sekolah pun ada laya!akhirnya dah sampai sini juga!qila nak bagitau korang,benda ni paling qila suka main.yela..boleh sroll down,up,left,right.then,capture gambar!qila suka giler main benda ni!best lah!kalau nak cuba,pergilah!tapi,ajaklah family or kawan.ha!inilah camera yang boleh g up,down,right,left tuh!huh!penat gila berjalan!my mom dah tak larat dah nak berjalan kan?kesian my mom!oklah!sampai sini jela.qila update.penat ni tangan qila nak menaip.hehe...lain kali qila update lagi la ok?tada.....see u later,my bloggie!
Sunday, June 12, 2011 | 6:27 AM | 0 comments

OLD / NEW