Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
i love my drawing!!
hai!!!!selamat petang!wah!first time buat post petang-petang ni.selalunya malam baru dapat idea?huhuhu.....tak pela,daraipada tak dapat idea nak post,better post masa ada idea kan?huh!qila nak tunjjukan drwing qila kat korang.hope,korang suka la.huhuhu.....bagi qila,tak adela cantik mane.burok pun tak kot.qila buat guna paint.tool.first time tau lukis macam ni?sebab sebelum ni kalau lukis pun,lukisan jadi macam ni..
tengok?lukisan dulu :main conteng2........lepas tu kita colour-colour pulak kan?hehehehe..ternyata dulu dan sekarang berbeza.sekarang ni pulak!lukisan jadi macam lain pula ya?
ni lukisan yang pertama!apa komennye?xdela cantik sangat kan?hehehehehehe.
ni lukisan yang kedua!hehehehe...lg ok kot.qila xtau la nak bagi komen apa sebab qila nak korang yang komen..:face24:
ni lukisan yang terakhir.ha!!!ok tak?bagi la komen..hehe....qila harap qila dapat lukis lagi bagus dari yang ni lepas ni!

amin~ok..that's all for today.tada...

Labels: ,

Friday, June 10, 2011 | 10:49 PM | 0 comments

OLD / NEW