Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
Follower.
Assalamualaikum dan salam sejahtera =).selamat petang!
tajuk entry:follower.

Sebenarnya entry ni khas untuk follower-follower qila .korang nampak tak picture kat atas ni?itu penghargaan qila buat korang.thanks sebab follow qila.alhamdulillah follower dah mencecah 800 lebih.qila cakap bukan sebab bangga ke apa.tapi kalau siapa-siapa nak sangka buruk,silakan.amat dialu-alukan.cuma nak bagitau kepada follower-follower qilah.memang qila akan follow korang kalau korang follow qila.tapi itu tak bermakna lah qila wajib follow korang.qila tak kan follow blog yang hantar kat shoutbox qila minta qila follow dia balik.

weyh,jangan follow aku kalau kau nak follower kau meningkat!aku tak nak!aku memerlukan reader not follower semata-mata.

korang jangan salah faham ke apa.qila bukan tak hargai orang yang macam tu cuma nak bagi pengajaran kat mereka.qila tak suka lah orang paksa-paksa qila.qila bukannya budak kecik lagi yang otaknya boleh dikuasai oleh orang sebaya dengan saya.sebelum terlupa,kepada follower yang qila tak follow,maaf.bukan tak nak follow tapi kadang-kadang tak ada link yang dapat qila buka blog korang.so,sorry sangat2.kalau ada apa-apa pesanan,tinggalkan di shoutbox.-tq-

SAYA SAYANG FOLLOWER SAYA.

sekian wassalam.
mrs typer,
nur aqilah najwa samlan
Tuesday, November 29, 2011 | 9:37 PM | 1 comments

OLD / NEW