Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
semuanya berubah!
perubahan umur:pergi sekolah mak,ayah yang hantar.masa kat sekolah makan berbekal.best sangat.masalah pun xterfikir.sememangnya dunia kanak-kanak dan remaja berbeza ya?masa kanak-kanak dosa mak ayah tanggung.xbanyak sangat buat masalah pada ibubapa cuma cerewet jela bila kat tempat beli-balah..ayah..nak mainan?xboleh!kan hari tu dah dapat?(buat muka,merajuk..)nah!(tengok2 ada tangan yang menghulurkan mainan disebelah tempat kita bersandar!apa lagi,terlompat-lompatlah kita.)yeye!yeye!dapat mainan!setiba di sekolah..dapat main kejar-kejar dengan kawan.cikgu pun baik-baik belaka.salah sikit,kena tegur je.biasalah!budak-budak.nanti kalau marah,mengadu pula!ayahhhhh!!cikgu marah adik!:face29:balik sekolah lepas mengadu terus ayah pergi serang sekolah.serangggggg!!HAHA..:face75:kesian cikgunya kan?dulu makan ice-cream.skrg?umur dah 14 nak ke ice cream lagi?just say bye-bye to ice cream.:face69:bagiku,dirimu tidak begitu berharga..hanya h/p dalam genggamanku.semalam chat ngn orang dewasa.kesian.....dorang pnat bekerja.nasib x kerja lagi.nak enjoy dululah masa kanak-kanak ni.nnati dah besar kena cari makan,minum sendiri.xkan nak duduk bawah KETIak mak,ayah pula?xmalu ke?dah besar-besar still nak kat mak,ayah lagi!e....xmalu!xmalu!:face50:masa kecik-kecik bolehla tidur dgn mak ayah,besar2 xkan nak tidur dgn mak ayah lagi kot?alamatnya..tidur sorang2 jela.bunyi h/p menjadi teman.kuang3!~

perubahan cuaca:bhai!!bahasa apa itu?bahasa jepun?cina?or lain2?eh,aku merepek pula!cuaca sekarang makin panas or sejuk?panas kan?i guess korang dah tau sbb pe matahari membahang sekarang ni.so,xperlulah qila nak terangkan lg kan?hurm...tapi,korang xpelik ke?pelik dgn sikap or "perangai" budak laki.dorang xkisah waktu panas pun dorang tetap nak main.aik>jgn fikir bukan2...main motor.kalau budak kecik pulak main basikal.bagi si lelaki,waktu malam and siang sama sahaja kah?qila pelik la..bila pergi sekolah,ada je yang menunggang basikal.hehe..yelah!ada orang g sekolah naik basikal.bila qila balik sekolah pun,qila nampak benda yang sama.mat2 rempit pula waktu malam.waktu petang budak2 pula main basikal.xtau la kenapa.agaknya dorang dah xtau malam and siang kot.:16:

oklah.sampai sini shj qila update.qila xsihat sebenarnya tapi,entah mengapa tangan qila ni gatal sangat nak menaip.so,qila ikotkan jela tangan qila ni.sebarang komen boleh tinggalkan...
Monday, June 20, 2011 | 8:26 PM | 0 comments

OLD / NEW