Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
ish3!!memang pelik>!
:26:yahoooo!qila dah abis hafal tauhid feqah...!ok.let's start my story.....the story was started here..
hari ni qila punye sahabat,x taula sape entah nama nye.dia ni pelik sikit.nak tau ape yg peliknya?dia ni jiwang karat pulak harini.entah apa la yang membuatkan dia jiwang karat pon qila x tau.tadi at sekolah,qila keluarkan buku dari beg qila.then,terletak dengan cara yg x sepatutnya.maksud qila,qila letak buku tu dgn ganas la.hahaha..well??!qila kan mmg sentiasa ganas?sapa x kenal kan?when qila hempas buku tu,tetibe,ada suara cakap,"jagan buat buku tu macamtula...."ok..xpe..qila sabarla.qila tengok apa lak perubahan dlm diri dia seterusnya.ada lagi perubahan dalam diri dia rupanya.perubahan ni lagi la x boleh bla giler!cam ni story nye....time qila n dia g kantin,kitaorg nmpk seekor kucing yang cute-mute kat belakang pondok call.tibe2......Raintibe2 air hujan turun..ish3....x sangka betol la kan?secara tiba2 pulak tu air hujan tu turun?turun dari mana ya?la....dari mana?dari mata SAHABAT KARIB qila rupanya...ingatkan turun dari langit tadi?terkejut juga qila tetibe ada hujan,ribut xde,angin xde,mendung lagila xde.hehehe...okla...qila da lama x bw ni...qila nak bw la...qila pon tgh free ni.maklumlah happy sbb baru abis hafal tauhid feqah kan?so,xsalahkan qila nak bw?ok...qila nak stsrt qila nye kereta untuk menuju ke destinasi2 nya..hehe.....

:34:bye,salam..

Labels:

Monday, May 9, 2011 | 5:00 AM | 0 comments

OLD / NEW