Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
what?aku da brubah ke?
ok la sbnrnye tajuk kat sini hny untok org2 yg knl aku.ramai yg kata,eh,qila da brudah la.mmg ramai la yg kata.aku sbgai diri aku,aku x kan tau n x kn perasan yg aku da brubah.sprti yg korang tau(sesiapa yg knl aku),aku jnis org yg klau ada org tgor aku,kdg2 aku boleh trime.but sometimes x blh!so,jgnla kata aku ni sombong n wateve la sbb x dgr ckp n x trime tgoran korang.i'm so sorry sbb diri aku yg sbnr,aku mmg x blh terima ssuatu tgorn kdg2.tp......korang still blh tgor aku.aku akn mmprtmbngkan sgala tgoran korang.klau tgoran tu btol,aku akn amik.aku x nafikan,aku ni seorg yg mmilih.aku mmilih dlm bab,pljrn.ada yg aku suke,n x suke.and 1 more things is aku x suke org yg pntgkan diri sndiri!dye buat kputusan tnpa mmikirkan perasaan org lain.dye nak dye je yg sng.bia org len susah.ok.....settle bab ni.now,let's me say another prob.ok.aku budak asrma yg dok d'luar asrama.sekolah aku ni jnis.......aku x taula same ade tndkn murid asrama ni ckgu tau atau x.bdk asrama akn memilih2 untk masok acara kamil.then,klau korang amik sume tu?kteorg yg pljr luar ni nak cmpk ne?okla...msty korang plik kan nape KU CKP BND NI?cmni......sbnrnye,kwn aku trckp tntg pljr luar yg dpnggrkan drpd aktiviti koko uh.then,slh seorg pljr asrama dgr n dye kata dgn slambanye,"eh,korang!bersyukor la sikit?!"ape mslh dye?aku taula dye dpt masok gak.tu yg dye bule ckp cmtu!aku x kish la sesape nak komen or wateva.jnji geram aku terlepas.

esok aku ada pmbntgn bm,doakan ia brjln lancar ye?
tq krn mndoakan.....
Monday, April 4, 2011 | 12:34 AM | 0 comments

OLD / NEW