Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
pasal fb
selamat pagi?!
cerite ni pasal fb.sebab ape?ape hal pulak dgn fb?hari tu qila ada jumpa sorang minah ni.namanye secret.qila xmo malukan dia.biarla dia nak buat apa kat qila.asalkan dia bahagia.macam ni..qila komen gambr abg agkt qila.then,dia masok campur.kutuk2 org.qila marah2 gak dia.at first,qila just tegor,bg nasihat kat dia.tp..bile dah lame2 qila x boleh tahan dgn perangai dia.dia ckp yg bukn2.sabar pon ada batasnya jugak!qila ada jugak tny age dia bape.dia kate 10 taon.what?10 years old?i don't belive it!lame2..qila xbls msg dia.qila bia kn je dia.then,dia komen gmbr2 lain pulak.
ish!rase mcm nak bg penyepak je kat muke dia!
then,hari ni pulak qila bukak fb.ada la pulak sorang MAMAT ni?!who is he?qila tertanya2 sbb selalu jugak dia bls komen qila at fb,msg kt fb.rase nak tau tu ade dlm hati,nak jugak kenl dia sbb tibe2 je ia kata dia sukekan qila.i hope,one day i'll know who is he?!i bet he know me because he always said that,
one day u'll love me!
i said no!xkn mudah qila suke kat dia.dala bnyk dia kate psl idop qila.rase marah pon ada gak.but,still sabar je dgn dia.harap2 qila dapat kenal dia 1 hari nnt dan berharap xakn sukekn dia.
ok...that's all.
Saturday, May 28, 2011 | 9:23 PM | 0 comments

OLD / NEW