Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
!aku nak keikhlasan!not paksaan!
aku x suke nye hidop dikonkong!so,jgn la kongkong aku.
maksud aku kat sini,klau aku xnk buat ssuatu tuh,jgn la pkse.sdgkan islam pon x pkse kmasukan org ke dlm islam.ni pula kita yg dah islam nak pkse org islam ikot ckp dye.argh!korang x phm,udah!jnji aku paham.kita kan x bole taksub dgn agama kita.so,nape org skrg taksub sngt?ok....aku penah degar org pkse soh smbhyg sunat,dye PAKSA!wei,sedar la sikit.kita x bole pkse org.lg2 bnd ni sunat not wajib!aku tau aku x patut ckp cmni.tp....smpai bile kita nak dikongkong supaya amalkan apa yg tlh diajar oleh agama?if kita buat,x ikhlas,same gak.so,x perlula pakse2 orang!bnd ni msty wat dgn keikhlasan hati kita sndri.ok.fine klau korang rase cara pksaan tu bagos sngt.tp,korang tlh mnyksa hati n perasaan manusia yg ko pakse tuh!
Saturday, April 9, 2011 | 6:17 PM | 0 comments

OLD / NEW