Silent Screamer.

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2311103088097426775\x26blogName\x3dcan+i+be+someone+else?\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://teddybearsayabesar.blogspot.com/\x26vt\x3d-7328175899031983178', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
#Silent Screamer.
privacy dicabuli!!!!!!!!!!!!!!!!!
privacy dicabuli????ayat..x bole bla giler!aku just nak gtau yg aku x suke privacy aku org nak tau.bak kata org,"
buzybody"!hidop x kn aman klau kita slalu nak jaga tepi kain org!mslh kita pon x trjga nak amik tau psl org.aku tak suka la org buat bnd yg aku tasuke!bnci tau???!cuba la phm sikit....private ni mksdnye bnd rahsia yg org len x bole tau.ha???!baru aku ingt.kat sini aku nak bgtaula kat org2 yg aku syg sgt...."jagalah tangan anda"jgnlah buat krja2 yg x spatutnye sprti mncuri,slongkar barang org tnpa pengetahuan tuannya.x slh klau engkau nak slongkar barang org.truthly aku ckp aku ta marah.cume,x bek la....kita dah la budak pompuan kn?nmpk sngt x de adb n kurang ajr.privasy ni satu bnd yg bkn remeh temeh ye?so...jgnla dsbbkn privasy ni 1 hari nnt jd pergadohan plak sesama rakan.ok...contoh la ku bg contoh.

rekaan semata2:aini ade bf.then dlm penselbox dye ade surat cnta.itu pon blh jd bnd yg private juga ye?then,masa dye g tandas,kwn dye slongkar beg dye n trnmpak la surat cnta.tnpa pgtahuan aini,kwnnye bace la smpai abs...then bila aini masok kls,dia ade plak sdiakn soalan mcm ni,"ko ade bf ye??bkn nak bgtau org!da la bf ko tu x ensem!ada hati plak kat dia?!dia sindirnye si aini ni.....so...aini ni of coz la malu rite.so,kita sbgai kwn yg setia,jgnlah lakukan ape yg kwn kita x suke then yg aku nak tgaskan jaga lah privacy masing2 dan tolongla jgn 
ceroboh masuk privacy org..........lastly,aini n rakan dia gado.....ini ke yg kita nak dlm idop???x kn...so...jgnla lakukan bnd ni...
Thursday, March 10, 2011 | 4:46 AM | 2 comments

OLD / NEW